Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار ابراهیم کریمی با حضور در استودیوی پخش زنده رادیو اربعین اظهار کرد: «سامانه ما کارتابلی را در سامانه دانشگاه افراد ایجاد کرده است و تایید می شود که این فرد در حال تحصیل هستند و مشکل خدمتی ندارد.
وی افزود: افرادی که قرار است از وثیقه ستاد اربعین استفاده کند، در سامانه سقا ثبت نام و پس از دریافت کد تاییدیه از دانشگاه، آن را در سامانه ما ثبت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سردار کریمی ادامه داد: در زمان کوتاه این تاییدیه ها بررسی و در ۴۸ تا ۷۲ ساعت کار خروج انجام می شود؛ مگر اینکه اشکالی در کار ایجاد شده باشد.
جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا غیبت و میزان سنوات تحصیلی را از جمله مواردی دانست که این فرایند را به تاخیر می اندازد و افزود: ما هیچ وثیقه ای دریافت نمی کنیم؛ تا چندی پیش ۱۰۰ هزار تومان دریافت می کردیم که آن را نیز حذف کردیم.
سردار کریمی همچنین تاکید کرد که دانش آموزان بدلیل عدم هماهنگی آموزش و پرورش با سازمان نظام وظیفه باید بصورت حضوری به نظام وظیفه مراجعه کنند.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود در رادیو اربعین اظهار کرد: حدود ۶ سال کار تعویض کارت پایان خدمت را انجام می دهیم و بارها اعلام کرده ایم کارت های قدیمی از درجه اعتبار ساقط است.
وی همچنین با اعلام شماره تلفن "۰۹۶۴۸۰" در زمینه مشاوره و پاسخ گویی به زواری که در حوزه نظام وظیفه سوال دارند، اظهار کرد: اگر فرد برای تعویض کارت اقدام کند، برای اینکه مقابل خروج فرد از مرز گرفته نشود، فقط برای یکبار اجازه خروج از کشور داده می شود و این اجازه بصورت اتوماتیک توسط سامانه برای زمان های دیگر نیز داده می شود؛ مگر اینکه بازگشت این فرد در سامانه ثبت نشده باشد.
سردار کریمی ادامه داد: برای افرادی که جریمه مشولان غایب را اقساطی پرداخت می کنند راهکاری ارائه داده ایم که با سپردن وثیقه ای به مبلغ نیمی از باقی مانده جریمه می توانند از کشور خارج شوند.
وی افزود : افرادی که کاری برای پرداخت جریمه انجام نداده اند، در فرصت باقی مانده می توانند با مراجعه به پلیس+۱۰ درخواست خود را ثبت و جریمه را پرداخت کنند و ما در مدت کوتاهی کار آن ها را انجام می دهیم.
سردار کریمی گفت: آن دسته از مشمولان که ۸ سال غیبتشان کامل نشده است ، به هیچ وجه نمی توانند از کشور خارج شوند و خط قرمز ما هستند. این افراد باید برگه آماده به خدمت بگیرند تا سال های آتی و در حین خدمت بتوانند از کشور خارج شوند.
این مقام مسئول در سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا اظهار کرد: در قانون اتمام زمان مشمولیت، ۵۰ سال در زمان صلح است و افراد غائب تا ۵۰ سالگی محدودیت و محرومیت قانونی را دارند. این افراد مشکل چندانی ندارند و راهکار قانونی برای آن ها پیش بینی لازم را انجام داده و فقط کافی است در دفاتر پلیس+۱۰ درخواست خود را ثبت کنند تا به اربعین برسند.
سردار کریمی درباره مشکلات مالی و عدم پرداخت جریمه هم گفت : قانون گذار برای اینکه فرد راحت تر مبلغ جریمه را پرداخت کند، اقساط را پیش بینی کرده است ولی متاسفانه افراد در زمانی که باید اقدامات لازم را انجام دهند، کاری نمی کنند و ما نیز با وجود مشکلات اقتصادی مردم باید قانون را اجرا کنیم.
وی با اشاره به افرادی که تنها گواهی پایان خدمت در دست دارند، گفت: یگان خدمتی این افراد باید درخواست کارت پایان خدمت کنند و به راحتی این کار در سامانه ما قابل اجراست ولی ضرورت ندراد فرایند صدور کارت انجام گیرد تا فرد از کشور خارج شود.
سردار کریمی ادامه داد: بعد از درخواست یگان خدمتی فرد نسبت به دریافت کارت پایان خدمت در سامانه ما، ۲۴ ساعت طول می کشد که اطلاعات برای اداره گذرنامه ارسال شود و مشکلی برای خروج فرد ایجاد نمی شود.
جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا خاطرنشان کرد: از افرادی که خدمت شان به اتمام رسیده است می خواهیم سریعا به یگان خود مراجعه و مسئولان نیز به جای ارائه گواهی، درخواست کارت را در سامانه ما ثبت کنند.
سردار کریمی همچنین در خصوص سربازان فراری به رادیو اربعین گفت: سربازان حین خدمت فقط در زمان اربعین قادر به خروج از کشور هستند.  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: سامانه تلفنی مشاوره پاسخگویی زائران اربعین حسینی نظام وظیفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۵۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاوره دارویی با تماس به سامانه ۱۹۰

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس،دکتر محمدجواد راعی گفت: این اقدام با هدف ارائه راهکارهایی برای بروزرسانی اطلاعات دارویی، دریافت اطلاعات در مورد فرآورده های دارویی در مواقع ضروری و آگاهی از محل دریافت داروهای کمیاب در داروخانه ها است.
او هشدار داد: مصرف دارو همیشه مانند یک تیغ دو لبه عمل می کند، به عبارت دیگر اگر دارو به جا، به موقع و به مقدار مناسب استفاده شود، می تواند سلامت از دست رفته را به انسان بازگرداند، اما همین دارو اگر به صورت غیر منطقی و غیر متعارف مصرف شود، به سم مهلکی بدل می شود که نه تنها سلامت را به انسان باز نمی گرداند، بلکه می تواند ده ها عارضه دیگر نیز پدید آورد و تا حد مرگ، انسان را تهدید کند.
دکتر راعی تاکید کرد: باید به نقش مردم به عنوان اصلی ترین عامل فرهنگ مصرف دارو و همچنین نقش گروه پزشکی به عنوان تاثیرگذارترین رکن فرهنگ تجویز و مصرف دارو، توجه جدی شود.
او با تأکید بر لزوم منطقی سازی مصرف دارو و ارتقای فرهنگ مصرف آن در جامعه، گفت: برای رسیدن به این هدف، آموزش‌های عمومی در جامعه از طریق تهیه محتواهای آموزشی به عمل آمده و اجرای آن از سوی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز به صورت منظم در حال انجام است و علاقمندان می توانند برای آگاهی از این محتواهای آموزشی به وبگاه این معاونت به نشانی https://fdo.sums.ac.ir/home مراجعه کنند.

این مقام مسوول در دانشگاه اعلام کرد: مردم می توانند پرسش هایی مانند «شرایط تهیه و نگهداری داروها»، «موارد مصرف»، «منع مصرف و نحوه مصرف داروها»، «تداخل و ناسازگاری داروها با یکدیگر و مواد غذایی»، «موارد احتیاط و علائم و نشانه هایی که باید در زمان مصرف دارو مورد دقت و ملاحظه واقع شوند (عوارض دارویی)»، «راهنمایی دارویی در خصوص مسمومیت ها و شدت آن» و اقدامات اولیه و پاسخ برخی سوال های تخصصی تر برای شاغلان حرفه پزشکی مانند معرفی گزینه های درمانی ایمن تر در دوران بارداری و شیردهی و خصوصیات دارو را با این مرکز مطرح و مشکلات خود را در این زمینه با کارشناسان خبره در میان بگذارند.
معاون غذا و دارو دانشگاه با اعلام اینکه مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز با شماره تلفن ۱۹۰ هر روز از ساعت ۷ و۳۰ دقیقه صبح تا 15 پاسخگوی پرسش های علمی بیماران و همکاران کادر درمان است، گفت: مهمترین هدف این مرکز اطلاع رسانی، ارائه توصیه های لازم برای مصرف صحیح و منطقی دارو به بیماران و ارائه اطلاعات تخصصی حوزه دارو و سموم به اعضای کادر درمان مانند پزشکان، داروسازان و پرستاران است.

دیگر خبرها

  • ۵ هزار میلیارد تومان در حوزه راه‌های ایلام هزینه شد
  • تردد زائران اربعین از مرز تمرچین یک ظرفیت بزرگ فرهنگی است
  • ضرورت راه‌اندازی نظام سنجش تاثیر پژوهش/ اقتصاد تحت تاثیر پژوهش
  • نمایندگان پیروز انتخابات بهبود معیشت مردم را در اولویت قرار بدهند
  • برپایی ویژه‌ برنامه‌های «در مسیر بهشت» هم‌زمان با میلاد امام‌رضا(ع)
  • معافیت پزشکی سربازان حین خدمت چطور انجام می‌شود؟
  • مشاوره دارویی با تماس به سامانه ۱۹۰
  • زمینه انجام پروازهای حج از فرودگاه‌های سمنان و شاهرود فراهم شود
  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • مشمولان سربازی مراقب باشند حبس نخورند!