Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش از 13 روز از آغاز ثبت نام برای دریافت مجوز خروج از کشور گذشته اما سامانه ها همچنان اختلال دارند و دانشجویان را سرگردان کرده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فرصت رو به پایان است و چند روزی برای چیدن مقدمات سفر اربعین باقی نمانده است.جامعه دانشجویی

با جمعیت ۴ و نیم میلیون نفربه ویژه دانشجویان پسر از پرمخاطب‌ترین زائران سفر اربعین حسینی هستند که برای اعزام به این سفر نیاز به مجوز خروج از کشور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر اینکه باید دانشگاه محل تحصیل معافیت تحصیلی را تایید کند، سازمان نظام وظیفه نیز باید تاییدیه دانشگاه را بررسی و مجوز خروج از کشور دانشجویان را صادر کند که در این مسیر دانشجویان با مشکلات زیادی مواجه بودند.

از سال 94 برای تسهیل در صدور مجوز خروج سامانه سقا با همکاری ستاد اربعین دانشجویی راه اندازی شد که دانشجویان به صورت الکترونیکی و با حمایت نهاد های دانشگاهی مشکلات کمتری برای صدور مجوز خروج از کشور داشته باشند اما سازمان وظیفه عمومی ناجا نه تنها همکاری مناسبی با ستاد اربعین دانشگاهیان نداشته بلکه به دلیل اختلال در سامانه نظام وظیفه مشکلات زیادی برای دانشجویان متقاضی خروج از کشور ایجاد شده است به گونه ای که روند مجوز خروج از کشور با وجود تایید دانشگاههای محل تحصیل و ارائه ضمانت از سوی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان به کندی صورت می گیرد.

 

علی بهرامی، دبیر ستاد اربعین دانشگاهیان نیز با انتقاد از عملکرد نظام وظیفه گفت: اختلال در سامانه نظام وظیفه خدمات رسانی ستاد اربعین را نیز با مشکل مواجه کرده است.

اختلال در سامانه نظام وظیفه

وی افزود: بارها جلسات مختلفی در این خصوص برگزار شده اما اوضاع هیچ تغییری نکرده و مشکلات همچنان پابرجاست.

 ثبت نام دانشجویان برای صدور مجوز خروج از کشور از 10 مهرماه آغاز شده و دانشجویان تنها تا پایان هفته آینده مهلت دارند که تمامی مراحل سخت و اضافه ای که برای آنها در نظر گرفته شده را انجام دهند اما برخی از متقاضیان هنوز نتوانستند به دلیل عدم همکاری نظام وظیفه تاکنون مراحل اولیه را طی کنند.

بر اساس آمارهای ارائه شده از سوی ستاد اربعین دانشگاهیان تاکنون بیش از 22 هزار دانشجو برای مجوز خروج از کشور ثبت نام کردند اما تاکنون تنها 4 هزار مجوز صادر شده است.

قبل از آغاز فرایند ثبت نام مسئولان نظام وظیفه تاکیدشان بر این بود که مجوز خروج از کشور طی 48 ساعت صادر می شود اما در حال حاضر 48 ساعت طول می کشد تا دانشجویان بتوانند در این سامانه اطلاعات اولیه خود را وارد کنند.

سوالی که برای اکثریت دانشجویان از مسئولان نظام وظیفه پیش می آیند این است که وقتی که دانشجویی که از 10 مهرماه اقدام به ثبت نام کرده اما تاکنون نتوانسته فرایند ثبت نام نهایی را طی کند، چگونه می تواند در فرصت کوتاه باقی مانده این مراحل سخت را طی کند؟ 

این سوالات تاکنون از سوی مسئولان امر بی پاسخ مانده و هیچ تلاشی برای تسریع در خدمات رسانی صورت نگرفته است.

 

 

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پیاده روی اربعین نظام وظیفه مجوز خروج از کشور ستاد اربعین دانشگاهیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۰۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارغ‌التحصیلی بیش از یکصد هزار دانش آموخته از دانشگاه علامه 

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی از فارغ‌التحصیلی بیش از یکصد هزار دانش آموخته از این دانشگاه خبر داد و گفت: تعداد زیادی از آن‌ها، وزیران کابینه‌های قبلی و فعلی دولت و در حال خدمت‌گزاری به کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

به گزارش ایسنا، عبدالله معتمدی در آیین تقدیر از دانشجویان رتبه برتر کنکور سراسری، دانشجویان برتر المیپاد علمی دانشجویی و رتبه‌های اول تا سوم پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۲ دانشگاه علامه‌طباطبائی تاکید کرد: دانشجویان مایه خرسندی نظام جمهوری اسلامی ایران هستند. امیدوارم آن‌ها قدر این استعداد و ظرفیت خود را بدانند و خدمت به خلق را در راس امور قرار بدهند.

وی با اشاره به قدمت ۶۵ ساله دانشگاه علامه‌طباطبائی، افزود: این دانشگاه تاکنون حدود یکصد هزار دانش‌آموخته داشته که تعداد زیادی از آن‌ها، وزیران کابینه‌های قبلی و فعلی دولت و در حال خدمت‌گزاری به کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران هستند. همچنین در راس این دانشجویان، ده‌ها شهید والامقام مانند شهید ابراهیم همت قرار دارند.

رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی ادامه داد: ظرفیت دانشگاه را دانشجویان فراهم می‌کنند و آن‌ها در حال خدمت به کشور برای پیشرفت و کمک به ساختارها و سازمان‌های نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دانشگاه علامه طباطبایی، وی درباره حضور دانشجویان در دانشگاه و کلاس درس، اظهار کرد: به نسبت حضور فعال دانشجویان در کلاس‌های درس، سطح کلاس‌ها بالا می‌رود. هنگامی که دانشجویان فعالانه در کلاس‌های درس حضور پیدا می‌کنند و به معلم خود گوش می‌دهند، معلم احساس می‌کند گفته‌هایش هدر نمی‌رود و این یک نعمت الهی برای معلم به شمار می‌رود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خروج سامانه بارشی از عصر امروز در گیلان
  • معافیت پزشکی سربازان حین خدمت چطور انجام می‌شود؟
  • دفاع منسجم سامانه یکپارچه پدافند هوایی از آسمان ایران
  • فارغ‌التحصیلی بیش از یکصد هزار دانش آموخته از دانشگاه علامه 
  • درخواست مجوز برای این صنف بیشترین تقاضا را دارد | ۲۵ اردیبهشت ؛ پایان مجوزهای کاغذی
  • خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • سازمان لیگ فوتبال با درآمد میلیاردی جرایم انضباطی چه می‌کند؟
  • خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست پس از ۳۰ سال
  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند